Kiinnostaako sinua työ lapsiperheiden parissa? Motivoidutko perheiden auttamisesta? Pystytkö itsenäiseen työhön? Onko sinulla hyvät vuorovaikutustaidot?

Mikäli sinua kiinnostaa työ lapsiperheiden parissa, lähetä meille avoin hakemus katja.rissanen@perhepalveluthelka.fi

Tuotamme lastensuojelun avohuollon tukitoimena annettavia perhepalveluja Savossa. Palvelujamme ovat kotiin annettava perhekuntoutus, perhetyö, ammatillinen tukihenkilötoiminta, valvotut ja tuetut tapaamiset sekä lapsiperheiden kotipalvelu. Työllistämme tällä hetkellä kahdeksan perhetyöntekijää ja meillä on toimipisteet sekä Varkaudessa että Mikkelissä. Olemme saaneet kiitosta työntekijöiltä kannustavasta, joustavasta ja avoimesta työilmapiiristä. Panostamme laadukkaaseen tekemiseen ja pyrimme kehittämään toimintaansa jatkuvasti.

Perhetyöntekijän työ on suunnitelmallista ja kokonaisvaltaista lapsiperheiden tukemista. Tavoitteena on yhteisten keskustelujen- ja ohjauksen avulla vahvistaa perheen omia voimavaroja ja arjessa selviytymistä. Työhön kuuluu myös auttamista arjen askareissa, yksilötyöskentelyä lasten, nuorten sekä vanhempien kanssa ja yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

Odotamme perhetyöntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ammattimaista ja tasa-arvoista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työntekijältä edellytetään sosiaali- ja terveysalan alempaa korkeakoulututkintoa tai näitä vastaavaa aiempaa opistotasoista tutkintoa sekä työkokemusta lasten ja perheiden kanssa vähintään kaksi vuotta. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:sin mukaan.

Valitun työntekijän on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.